1. produkty
 2.   Zpracování textu
 3.   PHP
 4.   Aspose.Words Cloud SDK for PHP

Aspose.Words Cloud SDK for PHP

 
 

C# .NET API за обработка на документи на Microsoft Word

REST API за създаване, редактиране, разделяне, сливане, манипулиране и конвертиране на Word (DOC, DOCX, ODT) в PDF, HTML, EPUB, изображения и др.

Aspose.Words Cloud SDK за PHP е базирана на облак платформа, която позволява на разработчиците лесно да интегрират обработка на документи на Word функции в своите PHP приложения с по-малко разходи и усилия. С този SDK можете да създавате, редактирате и конвертирате документи на Word, както и да манипулирате свойствата на документа, като автор, заглавие и ключови думи. PHP Cloud SDK е обвивка около Cloud API, проектирана да бъде проста, ефективна, сигурна и по-продуктивна. Разработчиците на софтуер могат лесно да включат средства за генериране, редактиране и преобразуване на Word документи в PHP приложения, работещи на всяка модерна операционна система.

Aspose.Words Cloud SDK за PHP е мощна и лесна за използване платформа и включва няколко важни функции за генериране и управление на текстови документи, като вмъкване и актуализиране на отметки, търсене на текст в текстови документи, замяна на текст с друг стойности, вмъкване на коментари, получаване на всички коментари от word файл, актуализиране на коментари, добавяне на нови страници, компресиране на word документ, вмъкване и управление на DrawingObjects, вмъкване на поле в word документ, вмъкване/актуализиране на горни и долни колонтитули, gt всички горни и долни колонтитули в Документ на Word, вмъкване и актуализиране на бележки под линия, вмъкване и управление на таблици, извършване на циркулярни документи онлайн, получаване на всички шрифтове в документ на Word и много други.

Aspose.Words Cloud SDK за PHP поддържа конвертиране на документи в някои популярни файлови формати и от един формат в друг с лекота. Библиотеката поддържа конвертиране в повече от 20 файлови формата, включително EMF, PDF, HTML, EPUB, DOTX, GIF, BMP, PNG, RTF, XPS, WML и много други. SDK може да се използва за извършване на операции за сливане на поща, като създаване на писма, пликове и етикети от база данни или друг източник на данни.

Previous Next

Първи стъпки с Aspose.Words Cloud PHP REST API

Изтеглете, инсталирайте и конфигурирайте PHP 7.1 или по-нова версия на вашия уеб сървър. Препоръчителният начин за инсталиране на Aspose.Words Cloud PHP REST API е използването на Composer. Моля, използвайте следната команда за гладка инсталация.

Инсталирайте Aspose.Words Cloud PHP REST API чрез Composer

composer require aspose-cloud/aspose-words-cloud 
Можете също да го изтеглите директно от GitHub.

Генериране и управление на Word документи чрез PHP REST API

Aspose.Words Cloud PHP REST API предостави пълна поддръжка за създаване на нови Word документи от нулата в PHP приложения. Библиотеката поддържа напълно няколко основни, както и разширени функции за създаване и обработка на документи на Word, като добавяне на нови страници, компресиране на документ на Word онлайн, достъп и промяна на свойствата на документа, получаване на статистически данни за документ на Word, защита на документи на Word, изобразяване на части от Документ на Word в изображение, премахване на всички макроси от документ на Word и много други.

Създавайте нови Word документи чрез PHP API

 
<php
use Aspose\Words\WordsApi;
use Aspose\Words\Model\Requests\{CreateDocumentRequest};

$clientId = '####-####-####-####-####';
$secret = '##################';
$wordsApi = new WordsApi($clientId, $secret);
$createRequest = new CreateDocumentRequest(
  "Sample.docx", NULL, NULL);
$wordsApi->createDocument($createRequest); ?>

Конвертиране на документи на Word чрез PHP REST API

Aspose.Words Cloud PHP REST API позволява на разработчиците на софтуер да конвертират документи на Microsoft Word и OpenOffice в други поддържани файлови формати с високо качество и скорост. Библиотеката поддържа конвертиране в различни популярни файлови формати като DOCX, DOC, RTF, ODT, PDF, HTML, MD, XAML, TXT, PNG, JPG и много други. Библиотеката също така включваше различни други популярни преобразувания на документи като Конвертиране на PDF в Word, Конвертиране на Word в PDF, Конвертиране на MOBI в EPUB, Конвертиране на MOBI в PDF, Конвертиране на Word в EPUB, Конвертиране на Word в изображение, Конвертиране на Word в HTML и много други.

Как да конвертирате PDF в Word програмно чрез PHP REST API?

 
<php

use Aspose\Words\WordsApi;
use Aspose\Words\Model\Requests\{SaveAsOnlineRequest};
use Aspose\Words\Model\{SaveOptionsData};
$clientId = '####-####-####-####-####';
$secret = '##################';
$wordsApi = new WordsApi($clientId, $secret);
$requestDocument = "Sample.docx";
$requestSaveOptionsData = new SaveOptionsData(array(
"save_format" => "pdf",
"file_name" => "Sample_out.pdf",));
$saveRequest = new SaveAsOnlineRequest(
$requestDocument, $requestSaveOptionsData, NULL, NULL, NULL, NULL);
$wordsApi->saveAsOnline($saveRequest); ?>

Сравняване на множество Word документи чрез PHP

Aspose.Words Cloud SDK за PHP позволява на разработчиците на софтуер да сравняват своите Word документи само с няколко реда PHP код. Библиотеката позволява програмно сравняване на два документа на Word и извличане на разликите между тях. Библиотеката поддържа показване на резултата от сравнението на документи и може да включва информация за вида на разликата, като актуализиран текст, изтрит текст, новодобавен текст, промяна във форматирането и т.н. Може да предостави информация за местоположението на разликата в документа и текста, който е добавен или изтрит.

Генериране на отчет чрез PHP библиотека

Aspose.Words Cloud SDK за PHP предоставя пълна функционалност за генериране на професионални готови за печат DOCX, DOC, RTF, PDF отчети от шаблони в PHP приложения. За да генерирате отчет, първо трябва да подготвите вашите изходни данни във формати JSON, XML или CSV, след това да създадете шаблон за отчет и да напишете просто PHP приложение, за да свържете данните към шаблона и да създадете изходния документ.

Изпълнете процеса на генериране на отчет с помощта на PHP команди

<php
use Aspose\Words\WordsApi;
use Aspose\Words\Model\Requests\{BuildReportOnlineRequest};
use Aspose\Words\Model\{ReportEngineSettings};

$clientId = '####-####-####-####-####';
$secret = '##################';
$wordsApi = new WordsApi($clientId, $secret);
$requestTemplate = "Sample.docx";
$requestReportEngineSettings = new ReportEngineSettings(array(
  "data_source_type" => "Json",
  "data_source_name" => "persons",));
$buildReportRequest = new BuildReportOnlineRequest(
  $requestTemplate, "Data.json", $requestReportEngineSettings, NULL);
$wordsApi->buildReportOnline($buildReportRequest); ?>
 Čeština